Terugblik KKD met het ministerie van LNV ‘De kracht van de markt voor beleid’ Terugblik KKD met het ministerie van LNV ‘De kracht van de markt voor beleid’AVV12 april 2023|
Videoverslag Ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’ 1 februari 2023 Videoverslag Ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’ 1 februari 2023AVV10 februari 2023|
Terugblik KKD: ‘Consument voelt veel voor duurzamer en smakelijker varkensvlees’ (verslag) Terugblik KKD: ‘Consument voelt veel voor duurzamer en smakelijker varkensvlees’ (verslag)AVV9 februari 2023|
Ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’ Ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’AVV12 januari 2023|
Terugblik Inspiratiemiddag LNV ‘Duurzamere business in Foodservice’ 27 oktober 2022 Terugblik Inspiratiemiddag LNV ‘Duurzamere business in Foodservice’ 27 oktober 2022AVV3 november 2022|
Subsidieregelingen voor Samenwerkingsprojecten ter ondersteuning van nieuwe duurzame dierlijke marktconcepten Subsidieregelingen voor Samenwerkingsprojecten ter ondersteuning van nieuwe duurzame dierlijke marktconceptenAVV1 november 2022|
AVV Pilot gebruik (top)keurmerken bij bedrijfscatering Pilot gebruik (top)keurmerken bij bedrijfscatering
AVV Commissie Verduurzaming Dierlijke Producten (VDP) Onderzoek Commissie Verduurzaming Dierlijke Producten (VDP) Onderzoek
AVV Vermarkten duurzamere dierlijke producten structureel in vakonderwijs Vermarkten duurzamere dierlijke producten structureel in vakonderwijs