Omzetaandeel voedsel met duurzamer keurmerk stijgt naar 25% Omzetaandeel voedsel met duurzamer keurmerk stijgt naar 25%AVV5 april 2024|
WUR helpt varkenshouders bij voldoen aan criteria Beter Leven Keurmerk 2025 WUR helpt varkenshouders bij voldoen aan criteria Beter Leven Keurmerk 2025AVV18 maart 2024|
Verkenning ingezet voor houdbaarheid vergunning voor pluimveehouders Verkenning ingezet voor houdbaarheid vergunning voor pluimveehoudersAVV14 maart 2024|
Vakonderwijs over duurzamer dierlijk krijgt handen en voeten Vakonderwijs over duurzamer dierlijk krijgt handen en voetenAVV12 maart 2024|
2 miljoen euro onderzoeksbudget WUR voor ketens beschikbaar 2 miljoen euro onderzoeksbudget WUR voor ketens beschikbaarAVV1 februari 2024|
KetenKennisDialoog in voorbereiding over CSRD en stand van zaken LCA’s KetenKennisDialoog in voorbereiding over CSRD en stand van zaken LCA’sAVV30 januari 2024|
AVV AFGEROND Project Consumentenonderzoek: Kansen voor segmentering varkensvlees in de supermarkt-varken AFGEROND Project Consumentenonderzoek: Kansen voor segmentering varkensvlees in de supermarkt-varken
AVV Regiegroep Opschaling Biologische Zuivel en Rundvlees Regiegroep Opschaling Biologische Zuivel en Rundvlees