Werkgroep Duurzaam Dierlijk structureel in vakonderwijs
Doel
Onderwijsinstellingen ondersteunen om nieuwe kennis en vaardigheden rond het vermarkten en verduurzaming van dierlijke ketens in te bedden in het reguliere vakonderwijs. Duurzaamheid integreren in het huidige (vak)onderwijs van de voeding -en levensmiddelensector keten breed van producent, verwerker tot verkoopmedewerker.
Aanpak
Uitschrijven met onderwijsexperts van de benodigde vaardigheden en kennis van de medewerkers van de toekomst.
Voorzitter
- Janne Mulders (LVVN)
Begeleiding
- Maurits Steverink
Deelnemers
- Onderwijsadviseur Bespeak
- De Groene Wereld
- SVO vakopleiding food
- Stichting Horeca Onderwijs (SVH)
- Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS)
Dit project staat in verbinding met kennisinstellingen en brancheverenigingen die onderwijsprogramma’s hierop afstemmen.