Terugblik KetenKennisDialoog ‘Welke dierlijke producten eten we nog in de toekomst?’ 27 september Terugblik KetenKennisDialoog ‘Welke dierlijke producten eten we nog in de toekomst?’ 27 septemberAVV27 september 2023|
Subsidieregeling stoppen met couperen van varkensstaarten Subsidieregeling stoppen met couperen van varkensstaartenAVV13 september 2023|
UITNODIGING KetenKennisDialoog ‘Welke dierlijke producten eten we nog in de toekomst?’ 27 september 2023 UITNODIGING KetenKennisDialoog ‘Welke dierlijke producten eten we nog in de toekomst?’ 27 september 2023AVV24 augustus 2023|
Marktprogramma in de media: Interview met voorzitter Marijke de Jong van de Regiegroep Scale-Up Kip 1 ster Marktprogramma in de media: Interview met voorzitter Marijke de Jong van de Regiegroep Scale-Up Kip 1 sterAVV11 juli 2023|
Het Circulaire Varken: samenwerken met regionale initiatieven Het Circulaire Varken: samenwerken met regionale initiatievenAVV7 juli 2023|
Marktprogramma on tour: Ondernemen in ketens is zowel een forse uitdaging als de toekomst Marktprogramma on tour: Ondernemen in ketens is zowel een forse uitdaging als de toekomstAVV29 juni 2023|
AVV AFGEROND Project Consumentenonderzoek: Kansen voor segmentering varkensvlees in de supermarkt-varken AFGEROND Project Consumentenonderzoek: Kansen voor segmentering varkensvlees in de supermarkt-varken
AVV Project Gebruik (top)keurmerken bij bedrijfscatering Project Gebruik (top)keurmerken bij bedrijfscatering
AVV Regiegroep Opschaling Biologische Zuivel en Rundvlees Regiegroep Opschaling Biologische Zuivel en Rundvlees