Duurzamere voeding blijft aan belang winnen, +11% in 2022 Duurzamere voeding blijft aan belang winnen, +11% in 2022AVV2 mei 2023|
Marktprogramma in de media: ‘Duurzame productie’ Marktprogramma in de media: ‘Duurzame productie’AVV27 maart 2023|
Terugblik KKD met het ministerie van LNV ‘De kracht van de markt voor beleid’ 23 februari Terugblik KKD met het ministerie van LNV ‘De kracht van de markt voor beleid’ 23 februariAVV23 februari 2023|
Terugblik KKD: ‘Consument voelt veel voor duurzamer en smakelijker varkensvlees’ (verslag) 1 februari Terugblik KKD: ‘Consument voelt veel voor duurzamer en smakelijker varkensvlees’ (verslag) 1 februariAVV9 februari 2023|
Videoverslag Ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’ 1 februari 2023 Videoverslag Ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’ 1 februari 2023AVV1 februari 2023|
Ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’ Ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’AVV12 januari 2023|
AVV Werkgroep Duurzaam Dierlijk structureel in het vakonderwijs Werkgroep Duurzaam Dierlijk structureel in het vakonderwijs