Videoverslag Ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’ 1 februari 2023
10 februari 2023 – Op woensdag 1 februari vond in Den Haag de Ketenkennisdialoog van het Marktprogramma Verduurzaming Dierlijke Producten (VDP) plaats met het thema ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’.
Tijdens deze bijeenkomst gaven experts praktisch inzicht in de kansen voor het (door)ontwikkelen van varkensvleesconcepten met verbeteringen op het gebied van dierenwelzijn, milieu en/of biodiversiteit. Ook werd het onderzoek van Blauw Research ‘De weg naar beter varkensvlees: Onderzoek naar een segmentatie op beter varkensvlees’ toegelicht. Tijdens de bijeenkomst was een filmmaker aanwezig en heeft naast een sfeerimpressie van de bijeenkomst ook de verschillende experts gesproken over het verder verduurzamen van varkensvlees.
- Videoverslag Ketenkennisdialoog Marktprogramma VDP ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’ op 1 februari 2023
- Interview met merkenexpert Andy Mosmans over de communicatie over varkensvlees en het winkelschap
- Interview met Liane Lens van Unox over de ervaringen met Beter Leven Keurmerk voor varkensvlees
- Interview met Allard Bakker (De Groene Weg) over het betrekken van de consument bij de verduurzaming varkensvlees
- Interview met Frederieke van Leeuwen (Blauw Research) over het onderzoek naar segmentatie op beter varkensvlees
Meer informatie
Meer weten over het over het Marktprogramma VDP? Ga dan naar onze website! Volg ons op LinkedIn en vraag de nieuwsbrief aan. Vragen over het Marktprogramma kunt u richten aan Maurits Steverink via 06–51986693 of maurits@truefood.nl.