Nieuws
Onderzoek gestart naar uniforme methode CO2-footprint rundvlees
14 oktober 2025 – WUR ontwikkelt een methode voor het bepalen van de carbon footprint
Onderzoek: zijn keurmerken gewenst in bedrijfsrestaurant?
10 oktober 2025 – WSER start met de steun van het marktprogramma een onderzoek of
Verduurzaming in foodservice gebaat bij samenwerking en uniformiteit in rapportages
Tijdens de tweede KetenKennisDialoog voor foodservice, georganiseerd door het Marktprogramma Verduurzaming Dierlijke Producten (VDP), is
Uitnodiging KetenKennisDialoog over foodservice op 18 september
2 september 2025 – Op het programma staan onder meer bijdragen over duurzaamheidsrapportages en belang
Belangrijke verbetering: Beter Leven 1 ster in MVI-criteria catering
16 juli 2025 – Voor vlees en vleeswaren is 1 ster Beter Leven keurmerk recent
Terugblik Reis door de duurzame zuivel- en kaasketen
10 juli 2025 – Het doel was inzicht te geven in de uitwerking van verduurzaming